Scroll Top

De baas van morgen

De baas van morgen


[av_heading heading=’Hoe is het om een dag de baas te zijn?’ tag=’h1′ style=’blockquote modern-quote’ size=’22’ subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-1m0r9n4′][/av_heading]

Meelopen met de burgemeester van Utrecht!

Eind januari stond er een mooi artikel van Aya in het Algemeen Dagblad over het project ‘De baas van morgen‘. Ze mocht een dag meelopen met de Burgemeester van Utrecht. Bijzonder he?
Dit project organiseert Jinc in samenwerking met het Globe college. Tijdens het project ervaren jongeren hoe het is om voor één dag bij een bedrijf de baas te zijn.
Zowel leerlingen als ‘bazen’ doen een waardevol contact op voor het leven. Deze leidinggevenden laten zich door leerlingen inspireren hoe het bedrijf verbeterd kan worden. Immers, de jeugd heeft de toekomst. Leerlingen zien van binnenuit hoe een bedrijf werkt.

[av_image src=’https://globecollege.nl/media/globecollege-baasvanmorgen2.jpg’ attachment=’10306′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=’no-styling’ hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-16xydf4′][/av_image]
Het is een “super bliksemstage” waarmee de bazen van Nederland laten zien hoe belangrijk het is om te investeren in de talenten van morgen!
Op donderdag 26 Januari 2017 deden 10 Leerlingen van onze mentorklas 3M1 van het Globe College hieraan mee. Zo heeft ook bij het UMC, Douwe Egberts en Cap Gemini een Globe-leerling aan het roer gestaan.
Onze ervaring als mentoren van de laatste drie jaar is heel positief en de leerlingen vonden het ontzettend leuk en leerzaam!
Mevr. Ahssab en Mr. Reglero

[av_image src=’https://globecollege.nl/media/globecollege-baasvanmorgen.jpg’ attachment=’10305′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=’no-styling’ hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-j516fk’][/av_image]