Scroll Top

Film over klimaatverandering

Film over klimaatverandering


[av_heading heading=’Klimaatverandering door de jaren heen’ tag=’h1′ style=’blockquote modern-quote’ size=’22’ subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-s2cwzk’][/av_heading]

Bewust bezig met de aarde en klimaatverandering

Voor vele Utrechters zal de grote wereldbol op het Jaarbeursplein niet ontgaan zijn. Binnen de wereldbol werd een dynamische film afgespeeld met allerlei special effects.
Citaat bezoek-utrecht.nl: ‘De Climate Planet neemt je mee op een ruimtereis door de jaren heen. De tentoonstelling, die eerder in Aarhus, Kopenhagen en Bonn successen heeft geboekt, biedt een indrukwekkend beeld van de aarde en zijn klimaatverandering. Binnenin het zes etages hoge bolwerk draait een kleinere wereldbol een 360 graden film met live beelden van vier NASA-satellieten. De donkere bol met verlichte aardbol binnen laat je in de ruimte wanen terwijl je de klimaatverandering door de jaren heen bekijkt. Op deze ruimtereis besef je hoe bijzonder en fragiel de aarde is. In een show van 35 minuten word je meegenomen van de oerknal tot in de verre toekomst.
Alle tweedejaars van het Globe College mochten de film bekijken over de klimaatverandering. Erg bijzonder om op deze manier bewust bezig te zijn met de verandering van het klimaat.