Scroll Top

Helpen geeft een goed gevoel!

Helpen geeft een goed gevoel![av_heading heading=’Leerlingen helpen voedselbank’ tag=’h1′ style=’blockquote modern-quote’ size=’22’ subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-opfqms’][/av_heading]
Enthousiaste leerlingen van het Globe College hebben in samenwerking met cateraar Zo Vital 55 voedselpakketten overhandigd aan de Voedselbank Kanaleneiland.
Ook dit jaar is er gekozen de Voedselbank Kanaleneiland te ondersteunen met voedselpakketten. “Leerlingen zijn zich bewust dat het steunen van goede doelen in onze samenleving een bijdrage kan zijn aan saamhorigheid”, aldus rector Frank Corneth.
Alle leerlingen die hebben geholpen deden dit werk met plezier, het iets kunnen doen voor mensen die het harder nodig hebben geeft een goed gevoel.” aldus een leerling.
De voedselbank reageerde hartverwarmend en is blij dat het Globe College en Zo Vital op deze manier een bijdrage willen leveren aan het verstrekken van iets extra’s. “Wij vinden het een prachtig project en leuk om te horen dat de leerlingen hier enthousiast mee aan het werk zijn gegaan. Ik hoop jullie in de toekomst nog een keer mogen te verwelkomen.Dit laatste zullen wij zeker doen!