Scroll Top

JINC Baas van Morgen!

JINC Baas van Morgen!

Op de stoel van de baas

23 januari mocht een aantal van onze leerlingen een dagje de baas zijn bij bedrijven in Utrecht. Ze liepen deze dag mee met verschillende CEO’s, directeuren en politici.

JINC Baas van Morgen biedt – in samenwerking met het Globe College – leerlingen de kans om het beste uit zichzelf te halen. Het geeft ze flink wat zelfvertrouwen, meer energie en een bredere horizon. Leerlingen zien van binnenuit hoe een bedrijf werkt.

Zowel leerlingen als ‘bazen’ doen een waardevol contact op voor het leven. Deze leidinggevenden laten zich door onze leerlingen inspireren hoe het bedrijf verbeterd kan worden. Immers, de jeugd heeft de toekomst.
Het is een “super bliksemstage” waarmee de bazen van Nederland laten zien hoe belangrijk het is om te investeren in de talenten van morgen!

Baas van morgen - gemeente utrecht

23 januari 2020 – Algemeen Dagblad Utrecht – reportage

Achraf geeft bruikbare tips aan Anke Klein, wethouder onderwijs gemeente Utrecht.

Bekijk de video hier: Kinderen voor één dag de baas!

Baas van morgen - vsbfonds

23 januari 2020 – Nieuwsbericht VSBfonds

VSBfonds directeur Bernt Schneiders staat zijn stoel af aan ​Zineb.

Zineb zal thuis worden opgehaald en naar haar nieuwe baan worden gereden. Aangekomen bij VSBfonds neemt ze voor een dag het stokje over van de directeur en zal ze een aantal opdrachten moeten uitwerken. Daarna volgt een bezoek aan Museum Sterrenwacht Sonnenborgh waar ze kennis maakt met de directeur. Na de lunch gaat ze aan het werk bij VSBfonds en zal ze haar opdrachten bespreken met directeur Bernt Schneiders.

Lees hier het artikel: VSBfonds directeur Bernt Schneiders staat stoelar aan Zineb Bouddraa.

Baas van morgen - strukton worksphere

23 januari 2020 – Nieuwsbericht Strukton Worksphere

Tijdens de vergadering denkt Hamza mee over hoe Strukton Worksphere meer jongeren kan enthousiasmeren voor techniek. Hij wordt door de CEO Evert Lemmen opgehaald van school en rijdt met hem naar een van de grootste en meest bijzondere projecten die we momenteel uitvoeren, de duurzame nieuwbouw voor het RIVM en CBG in Utrecht. Hier krijgt hij een rondleiding over de bouwplaats.

Daarna gaan de baas van vandaag en de baas van morgen samen naar het hoofdkantoor van Strukton. Tijdens de vergadering denkt Hamza mee en gaat in gesprek met verschillende collega’s. De dag eindigt op een congres voor bazen van vandaag en morgen in Amsterdam.

Evert Lemmen heeft er zin in. “Het is belangrijk dat jongeren beseffen dat drive en doorzetten, naast kennis, zeker zo belangrijk is om zaken in het leven te bereiken. Ik wil ze inspiratie laten opdoen in de mooie sector die we hebben en ze laten zien welke geweldige kansen hier liggen.“

Lees hier het artikel: Baas van morgen op stap met baas van vandaag.