Scroll Top

Liefde in de moderne wereld

Liefde in de moderne wereld

Valentijnsgedachten

Vóór de vakantie werden er tientallen leerlingen en docenten van het Globe College verrast met een roos en een kaartje op Valentijnsdag!

Wist je dat sommige rozen direct laten zien dat ze water nodig hebben door hun kopjes te laten hangen? Andere rozen kunnen heel lang zonder water, totdat ze ineens uitdrogen en hun blaadjes laten vallen. Weer andere rozen hebben iedere dag een klein beetje water nodig en gaan kapot als je ze te veel water geeft. Hoe zie jij welke roos wanneer water nodig heeft? En hoe vaak water jij jouw rozen? Verwacht jij bloeiende knoppen? Wat doet het met jou als er eentje ontluikt en zie jij dit meteen?

Sommigen hadden al voorpret bij het verzinnen van berichtjes op de kaartjes. Zo fijn om te bedenken hoe je een lach op iemands gezicht kunt toveren door je dankbaarheid of waardering te uiten! Wij zijn hier zo goed in met elkaar, daar mogen we trots op zijn!
Dat wat aandacht krijgt, groeit… Probeer jij positief gedrag extra veel aandacht te geven? Je zult zien dat het toeneemt!

Hester Israël – Docent en expert Positive Behavior Support