Scroll Top

Hoe start je een eigen onderneming?

Hoe start je een eigen onderneming?


[av_heading heading=’Samenwerking met B&A College’ tag=’h1′ style=’blockquote modern-quote’ size=’22’ subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-rgbtur’][/av_heading]
Winst maken
Net als afgelopen jaar is op 31 augustus jl. de samenwerking met het B&A College ROC MN voor ons Profielwerkstuk weer van start gegaan. De leerlingen van 4 Mavo starten een kleine onderneming, waarbij het doel is om met geleend geld van school winst te maken. Dit alles in de periode september tot en met januari 2018.
De leerlingen wordt geleerd hoe je een onderneming start en wat hier allemaal bij komt kijken. Het B&A College verzorgde voor deze aftrap een workshop “ondernemen”. Als klap op de vuurpijl had Volkert Manshanden, de docent van het B&A College, één van zijn ondernemende studenten uitgenodigd. Ademloos luisterden onze leerlingen naar de presentatie van Amelia Fernhout over haar onderneming: “Revelation of the New Fashion”. Aan het einde van haar presentatie overhandigde Amelia aan Volkert, als dank voor alle hulp bij het opstarten van haar onderneming, een prachtig zelf gemaakt colbert!
Het was een super inspirerende ochtend voor 4 Mavo!