Scroll Top

Succesvolle open dag en lesmiddag

Succesvolle open dag en lesmiddag

Informatief en leerzaam

Op 2 februari opende het Globe College haar deuren voor (potentiële) nieuwe leerlingen. De opkomst van nieuwsgierige kinderen uit groep 7/8 en hun ouders was groot en de sfeer was ontzettend goed!

De kinderen werden in groepjes rondgeleid door docenten of leerlingen. Tijdens deze tour werd er onder meer gestopt bij meester Azarkane, die veel kon vertellen over de techniekgadgets waarmee leerlingen op onze school werken, zoals o.a. de kartwagen, de 3D-printer en het lasapparaat. Ook werd er ‘geknald’ bij meester Ottink (natuur- en scheikunde), opgetreden bij het muzieklokaal (door eerstejaars) en toneelgespeeld bij juffrouw van Luijk, waar je leert samenwerken én je gevoelens uiten, iets wat wij als school leerzaam en heel belangrijk vinden voor onze leerlingen.

Open lesmiddagEN

Naast de open dag bood het Globe College twee open lesmiddagen aan waar leerlingen van groep 8 enkele lessen van een half uur konden bijwonen. Maar liefst meer dan 200 leerlingen hadden zich aangemeld. “Het was leuk om een paar lessen te volgen. Ik heb zelfs al vriendinnen gemaakt”, aldus een leerling van groep 8.

We hopen dat alle leerlingen kunnen terugblikken op toffe en leerzame dagen!