Scroll Top

Challenge LO

Challenge LO

Thuis bewegen

Vooral tijdens deze bijzondere tijd van Corona is het erg belangrijk dat wij blijven bewegen. Door alle maatregelen zijn wij veelal huis gebonden, en kunnen we helaas niet naar de sportvereniging of lekker met vrienden en vriendinnen wandelen of sporten. We moeten er dus nu voor zorgen dat wij thuis blijven bewegen.

Gymlessen gaan door!

Als sportsectie hebben wij daarom besloten om de gymlessen door te laten gaan, maar dan wel op een andere manier dan je gewend zou zijn. Wij hebben namelijk de Globe Challenge League opgezet, waarbij de leerlingen én het personeel uitgedaagd worden om door middel van filmpjes hun sporttricks en –skills te laten zien. Deze zullen wij dan vervolgens gaan beoordelen.

Elke week zullen de sportdocenten een nieuwe Challenge online zetten, en kan iedereen weer thuis aan de slag gaan om zijn/haar sporttalenten te laten zien.

Houd Magister in de gaten en ga lekker thuis bewegen! Wij dagen jullie, zowel leerlingen als het personeel, uit om de Challenges aan te gaan en jouw filmpje op te sturen naar lo@globecollege.nl.

Met sportieve groet,

De Sportsectie

P.S. Nieuwsgierig waar we zoal naar kijken, hoe we beoordelen en benieuwd naar de TOP 5 van de eerste Globe Challenge-week? Lees dan hieronder meer.

LEES MEER: Globe Challenge League W1.pdf