Scroll Top

Studeren voor examens en lenteschool

Studeren voor examens en lenteschool


[av_heading heading=’Studeren voor examens en de lenteschool’ tag=’h1′ style=’blockquote modern-quote’ size=’22’ subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-thbjos’][/av_heading]
Op weg naar een mooie uitslag!
De maanden april en mei staan dit jaar weer in het teken van de Examens en de Lenteschool. De Basis en Kader afdelingen hebben de Centraal Schriftelijke examens na de meivakantie afgesloten met hopelijk mooie resultaten!
Tijdens de meivakantie is voor de 3e klassen de aftrap genomen voor de Lenteschool. Dit project, dat het Globecollege in samenwerking met Inwijs/Lyceo uitvoert, is er op gericht alle 3e klas leerlingen die nog extra begeleiding nodig hebben, een laatste duwtje te geven voor de overgang naar leerjaar 4. Acht weken lang krijgen ze iedere dinsdag 2,5 uur bijles.
Op 12 mei zijn de Centraal Schriftelijke examens voor de Mavo gestart, welke op 23 mei zijn afgerond met het examen Beeldende Vorming. Zo aan het einde van het schooljaar moeten de leerlingen nog hard aan het werk om een overgang naar leerjaar 4, dan wel een mooi diploma te behalen.
Op weg naar een spetterende uitslag!!
Bekijk hier de nieuwsflits van juni 2017